Site crashed - had to restore from a backup

Get the latest OffsetGuitars.com news.
Post Reply
User avatar
Jay
Admin
Admin
Posts: 7532
Joined: Mon Sep 11, 2006 5:01 pm
Location: Santa Ana, CA
Contact:

Site crashed - had to restore from a backup

Post by Jay » Mon Oct 19, 2020 11:47 am

Sincere apologies to anyone that registered in the last few days or posted in the last few days.

I realize this is a huge hassle for some of you, especially if you had FS/FT deals going but there's was nothing else I could figure out and I simply don't have time to keep the site down for days working on it. :squint:

User avatar
luau
Admin
Admin
Posts: 8663
Joined: Tue Dec 12, 2006 7:07 am
Location: Ft. Lauderdale, FL, USA

Re: Site crashed - had to restore from a backup

Post by luau » Mon Oct 19, 2020 12:32 pm

We're now doing automatic redirection from http to https and have a cert signed by an actual CA.

edit: No more self-signed cert.

User avatar
zhivago
Mods
Mods
Posts: 20879
Joined: Tue Sep 12, 2006 6:18 am
Location: London, UK

Re: Site crashed - had to restore from a backup

Post by zhivago » Mon Oct 19, 2020 1:04 pm

Thanks for sorting this out guys, definitely not what you want on a Monday! :squint:

My browser gave me the whole "page not secure may be about to steal your password" story. But I logged in a-ok.
Resident Spartan.

User avatar
sookwinder
Mods
Mods
Posts: 10775
Joined: Mon Sep 11, 2006 6:47 pm
Location: Melbourne Australia

Re: Site crashed - had to restore from a backup

Post by sookwinder » Mon Oct 19, 2020 11:00 pm

I lost a long posting I had just done in the amp section, but found it in google cache. So all is good.

Thanks to Jay/Tom for keeping the site going with some extra strong gaffer tape.
relaxing alternative to doing actual work ...

User avatar
Jay
Admin
Admin
Posts: 7532
Joined: Mon Sep 11, 2006 5:01 pm
Location: Santa Ana, CA
Contact:

Re: Site crashed - had to restore from a backup

Post by Jay » Tue Oct 20, 2020 10:51 am

sookwinder wrote:
Mon Oct 19, 2020 11:00 pm
I lost a long posting I had just done in the amp section, but found it in google cache. So all is good.

Thanks to Jay/Tom for keeping the site going with some extra strong gaffer tape.
Sometimes it feels more like scotch tape and spit.

User avatar
zhivago
Mods
Mods
Posts: 20879
Joined: Tue Sep 12, 2006 6:18 am
Location: London, UK

Re: Site crashed - had to restore from a backup

Post by zhivago » Tue Oct 20, 2020 11:44 am

:D
Resident Spartan.

User avatar
luau
Admin
Admin
Posts: 8663
Joined: Tue Dec 12, 2006 7:07 am
Location: Ft. Lauderdale, FL, USA

Re: Site crashed - had to restore from a backup

Post by luau » Tue Oct 20, 2020 12:45 pm

We've got tape?

User avatar
zhivago
Mods
Mods
Posts: 20879
Joined: Tue Sep 12, 2006 6:18 am
Location: London, UK

Re: Site crashed - had to restore from a backup

Post by zhivago » Tue Oct 20, 2020 10:54 pm

:D :D :D
Resident Spartan.

Post Reply